Het paard als spiegel van de ziel

‘Het paard als spiegel van de ziel’ beschrijft hoe een sterke drang naar vrijheid Nanda naar Amerika brengt. Daar komt de Arabische merrie Eden in haar leven. Edens even sterke vrijheidsdrang heeft haar opgezadeld met het predikaat ‘onhandelbaar en levensgevaarlijk’. Nanda gaat de uitdaging aan en ontdekt dat Eden zich niet laat dwingen, maar wel uit vrije wil onbegrensd wil geven.
In hun gezamenlijke streven naar verbondenheid ontdekken mens en paard dat ware vrijheid onaantastbaar diep van binnen zit. Nanda leert van Eden te leven als een leidende merrie, terwijl Eden leert om zich onbeteugeld te laten berijden, met behoud van vrijheid, eigenheid en ziel.

‘Het paard als spiegel van de ziel’ is een hartverwarmend, inspirerend en persoonlijk verhaal. Het gaat over de wijsheid van paarden, over Natural Horsemanship, telepathische communicatie, vrijheid, de verbondenheid van al wat leeft, en vooral over Liefde.

Onbeteugeld rijden was voor Nanda altijd het symbool van ultieme vrijheid, maar uiteindelijk blijkt het een bijverschijnsel te zijn van een veel groter doel: zielsverbondenheid met Eden. Eden heeft nog meer te geven. Het paard dat ze eens uit liefde los heeft moeten laten, komt via Eden weer terug in Nanda’s leven.

ISBN: 9789079249091
Jaar van uitgave: 2009
Drukinformatie: Hard cover, gebonden, omvang ong. 210 blz.
verkoopprijs: € 14,95