Sneak preview!

Klaus Ferdinand Hempfling onthult!

2009-12/niet_ik_zoek_kfh_cover_copy1.jpgEindelijk is het zover: Klaus Ferdinand Hempfling is klaar met zijn derde en meest onthullende boek over zijn werkwijze tot nu toe! In het voorjaar van 2010 verschijnt het boek met de veelzeggende titel: Niet ik zoek het paard, het paard zoekt mij. De ondertitel van het boek luidt: mijn zoektocht naar de taal van het paard.

‘Met dit boek,’ aldus Klaus Ferdinand Hempfling, ‘heb ik in veel opzichten baanbrekend werk verricht. Over veel werkmethoden, emoties, bestaande waarden en praktijkervaringen vertel ik voor het eerst. Ik beschrijf een-op-een hoe ik paarden benader, hoe ik ze zichzelf laat zijn en hoe ik ze ertoe breng hun uiterlijke en innerlijke ketenen af te werpen zodat ze uiteindelijk bevrijd kunnen dansen. Alles staat erin.’

Het paard in dit filmpje wordt besproken onder het kopje "De dag van Rico" in het nieuwe boek Niet ik zoek het paard...

Dinsdag 01 December 2009

Wie zijn wij?

Rozhanitsa geeft boeken uit die een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mens en dier. Jong als we zijn, willen we dat multimediaal doen. Niet alleen in de vorm van boeken, denk ook aan voorstellingen, animaties enz. Ook door het organiseren van workshops, clinics en events willen we informatie doorgeven die in een boek niet te vangen is.