Alan Seale

Alan Seale is internationaal een zeer veel gevraagd coach op het gebied van leiderschap en transformatie. Hij is de oprichter, directeur en de belangrijkste coach van het Centrum voor Transformationele Aanwezigheid (Center for Transformational Presence).

De programma's en de filosofie van het centrum zijn gegrondvest op het fundamentele concept dat het leven energie in beweging is.
Gebaseerd op de convergentie van de oude wijsheid, evolutionair bewustzijn, universele concepten van spiritualiteit, en de basisbeginselen van de kwantumfysica.

Het Centrum voor Transformationele Aanwezigheid is een ontdekkings-, leer-, ontwikkelings- en transformatie-omgeving voor alle personen en organisaties die gedreven zijn om een significant verschil in hun wereld te maken. Want als we ons verbinden met de universele wetten van energie voor creatie en manifestatie, kunnen er buitengewone dingen gebeuren.

Alan heeft onder meer workshops geleid en centrale presentaties gehouden op grote evenementen in heel de VS. Hij is behalve auteur van Zoektocht van de ziel (oorspronkelijke titel: Soul mission) ook de auteur van Intuitive Living,  en De Kracht van Zijn. Hij woont in Rochester in de staat New York. Je kunt hem online bezoeken via www.alanseale.com en www.alanseale.nl.
Alan Seale komt regelmatig naar Nederland voor lezingen en workshops. Om deze evenementen bij te wonen, kunt u het best contactnemen op met Heart Media via info@heartmedia.nl of bezoek de websites www.heartmedia.nl en www.alanseale.nl