Hope from the heart of horses van Kathy Pike

Nederlandse vertaling komt er aan!

In het najaar van 2010 verschijnt bij ons de Nederlandse vertaling van Hope from the heart of horses, het prachtige nieuwe boek van Kathy Pike, schrijfster, coach en trainer, grondlegger van de MBM (Mind Body Method). Kathy reist de wereld rond voor het geven van workshops waarin zij laat zien hoe mensen kunnen leren van paarden en hoe ze de band met hun paard kunnen verdiepen.
Zij is een van de paardenmensen waar wij graag 'mee gezien willen worden'. Kathy hoort wat ons betreft zeker thuis in het rijtje 'Grote Paarden Namen' van Klaus Hempfling, Mark Rashid, Carolyn Reshnick. De laatste schreef overigens het voorwoord in dit boek.

Maandag 29 Maart 2010

We hebben een nieuwe gekocht

Rustig rijden en niet bang zijn...

"Of we dit boek al kenden?" - Vertaalster Willemien Werkman attendeerde ons op Entspannt reiten ohne angst.

Wij belden met onze 'oosterburen van Kosmos' en kochten de rechten van dit boek. Een boek dat helemaal past in onze filosofie over omgaan met jezelf en van daaruit omgaan met paarden. En angst voor die grote dieren zou er niet moeten zijn.

Woensdag 17 Maart 2010

Wie zijn wij?

Rozhanitsa geeft boeken uit die een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mens en dier. Jong als we zijn, willen we dat multimediaal doen. Niet alleen in de vorm van boeken, denk ook aan voorstellingen, animaties enz. Ook door het organiseren van workshops, clinics en events willen we informatie doorgeven die in een boek niet te vangen is.