Help ons bij het kiezen van een cover voor 'De Overgang, een nieuwe levensfase' van Susun S. Weed

'De Overgang, een nieuwe levensfase' van Susun S. Weed

Ter promotie van het boek 'De Overgang, een nieuwe levensfase' van Susun S. Weed. Willen wij u vragen mee te beslissen over de cover van het boek. Door deel te nemen aan de actie maakt u kans op een exemplaar van het boek wanneer deze gedrukt is.

Klik hier voor een overzicht van de cover voorstellen.

Meedoen is simpel, stuur een mailtje met uw stem, naam en adres gegevens naar uitgeverij@rozhanitsa.nl en maak kans op een gratis exemplaar van het boek. Sluitingsdatum: 8 april 2010.

Het boek word verwacht in mei 2011. U kunt het hier nu al vast bestellen.
(Als u voor 30 april bestelt, brengen wij geen verzendkosten in rekening.)

______________________________________________________________

Over het boek
In dit boek over de Menopauze geeft Susun Weed een schat aan praktische informatie voor vrouwen die in deze periode goed voor zichzelf willen zorgen en liever geen hormonen willen gebruiken. Ze benadrukt – zonder te oordelen – het belang van de eigen creativiteit en verantwoordelijkheid en het feit dat iedere vrouw anders is.

Dit boek is een praktische vraagbaak en naslagwerk, maar biedt daarnaast op een poetische manier toegang tot de wijsheid van generaties vrouwen. Met humor en compassie neemt ‘Grootmoeder’ de lezer bij de hand en voert haar op een hartverwarmende en troostende manier mee naar een nieuwe periode in haar leven.

Susun legt in dit boek op een begrijpelijke manier uit wat er aan de hand is en wat vrouwen zelf kunnen doen om hun klachten te verminderen in de periode voor, tijdens en na de Menopauze.
Voor alle beschreven problemen geeft zij in zes stappen verschillende behandelingsopties: kruidentincturen en infusies die de lezer zelf kan maken, voeding, Bachbloesemremedies en nog veel meer, maar ook de mogelijkheden van de reguliere medische wetenschap.


In de VS is dit boek al jarenlang zo populair dat het de ‘Menopauze Bijbel’ wordt genoemd.

“Susun’s wilde groene wijsheid inspireert mij al jaren” (Christiane Northrup, auteur en arts)

“Dit is een stralend boek, vol van de deskundigheid, compassie en alle aardse wijsheid waar Susun bekend om staat” (Susan Love, auteur en arts)

______________________________________________________________

Voorstel1

______________________________________________________________

Voorstel 2

______________________________________________________________

Voorstel 3

____________________________________________________________________________________________________________________________

Breng uw stem uit door een mailtje te sturen naar uitgeverij@rozhanitsa.nl
En maak kans op een gratis exemplaar van het boek met de winnende cover!
Vergeet niet uw volledige naam en adres te vermelden.

Woensdag 16 Maart 2011 Meer nieuws

Wie zijn wij?

Rozhanitsa geeft boeken uit die een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mens en dier. Jong als we zijn, willen we dat multimediaal doen. Niet alleen in de vorm van boeken, denk ook aan voorstellingen, animaties enz. Ook door het organiseren van workshops, clinics en events willen we informatie doorgeven die in een boek niet te vangen is.