Dit wordt dé cover!

Op 8 april was de sluitingsdatum van onze coververkiezing voor De Overgang, een nieuwe levensfase. We willen iedereen bedanken die haar (of: zijn) stem heeft uitgebracht. De meeste stemmers hadden zelfs de moeite genomen om hun keuze – al dan niet uitgebreid – toe te lichten! En van sommigen kregen we zelfs nog een aantal waardevolle suggesties aangereikt. We zijn hierdoor geïnspireerd geraakt en hebben deze tips in de winnende cover verwerkt.

En dit is het uiteindelijk geworden:
2011-04/de-overgang-cover-voorbeeld-02.jpgDe Overgang ligt nu bij de drukker. Je kunt nu alvast een exemplaar reserveren. Doe je dit vóór 30 april a.s. dan krijg je De Overgang zonder verzendkosten thuisgestuurd! Je hoeft alleen maar een mailtje te sturen naar: uitgeverij@rozhanitsa.nl. Vanaf 23 mei is het boek verkrijgbaar in de boekhandels.

Woensdag 20 April 2011 Meer nieuws

Wie zijn wij?

Rozhanitsa geeft boeken uit die een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mens en dier. Jong als we zijn, willen we dat multimediaal doen. Niet alleen in de vorm van boeken, denk ook aan voorstellingen, animaties enz. Ook door het organiseren van workshops, clinics en events willen we informatie doorgeven die in een boek niet te vangen is.