De Overgang, een nieuwe levensfase

In De Overgang, een nieuwe levensfase geeft Susun Weed een schat aan praktische informatie voor vrouwen die in deze periode goed voor zichzelf willen zorgen en liever geen hormonen willen gebruiken. Ze benadrukt – zonder te oordelen – het belang van de eigen creativiteit en verantwoordelijkheid en het feit dat iedere vrouw anders is.

Dit boek is een naslagwerk en een praktische vraagbaak,  daarnaast biedt het op een poëtische manier toegang tot de wijsheid van generaties vrouwen. Met humor en compassie neemt ‘Grootmoeder Groei’ de lezer bij de hand en voert haar op een hartverwarmende en troostende manier mee naar een nieuwe periode in haar leven.

Susun legt in dit boek op een begrijpelijke manier uit wat er aan de hand is en wat vrouwen zelf kunnen doen om hun klachten te verminderen in de periode voor, tijdens en na de Menopauze.Voor alle beschreven problemen geeft zij in zes stappen verschillende behan­de­lings­opties: kruidentincturen en infusies die de lezer zelf kan maken, voeding, Bachbloesemremedies en nog veel meer, daarnaast komen ook de mogelijk­heden van de reguliere medische wetenschap aan de orde.

“Susuns wilde groene wijsheid inspireert mij al jaren” (Christiane Northrup, auteur en arts)

“Dit is een stralend boek, vol van de deskundigheid, compassie en alle aardse wijsheid waar Susun bekend om staat” (Susan Love, auteur en arts)

In de VS is dit boek al jarenlang zo populair dat het de ‘Menopauze Bijbel’ wordt genoemd.

Kijk voor meer informatie, artikelen van Susun Weed en andere auteurs en webshop op www.overgangnatuurlijk.nl en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Auteur: Susun Weed
ISBN: 9789079249060
Jaar van uitgave: 2011
Drukinformatie: Ingenaaid, 309 pagina┬┤s
verkoopprijs: € 22,95