'Hoefbevangenheid' vakliteratuur

Het boek van Remco Sikkel van Zoest is vakliteratuur geworden! Remco is hoefverzorger en krijgt door zijn werk vaak met hoefbevangen paarden te maken. Hij merkte dat de meeste paardeneigenaren te weinig over deze aandoening weten en dat heeft hem ertoe aangezet om Hoefbevangenheid- begrijpen, genezen, voorkomen te schrijven.

2011-11/remco_hoefbevangen.jpgInmiddels hebben veel paarden, ezels en pony's ervan kunnen profiteren. En dat worden er alleen maar meer, nu Hoefbevangenheid is opgenomen in de literatuurlijst van de opleiding 'Natuurlijk bekapper' van NHB Deurne. De opleiding is ontwikkeld in samenwerking met de Nederlandse vereniging van Natuurlijk Bekappers met bijdragen van deskundigen uit alle grote stromingen, die op het gebied van de natuurlijke hoefverzorging actief zijn in Nederland.

Wij zijn natuurlijk best een beetje trots! Wij vinden het fantastisch dat we op deze manier de broodnodige kennis kunnen doorgeven.

Tamara Woensdag 09 November 2011

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.