Dit wordt dé cover!

Op 8 april was de sluitingsdatum van onze coververkiezing voor De Overgang, een nieuwe levensfase. We willen iedereen bedanken die haar (of: zijn) stem heeft uitgebracht. De meeste stemmers hadden zelfs de moeite genomen om hun keuze – al dan niet uitgebreid – toe te lichten! En van sommigen kregen we zelfs nog een aantal waardevolle suggesties aangereikt. We zijn hierdoor geïnspireerd geraakt en hebben deze tips in de winnende cover verwerkt.

Woensdag 20 April 2011

Uitslag "Er was eens..." schrijfwedstrijd

Komt dat zien, komt dat zien...

Komt dat zien, komt dat zien... er komt witte rook uit onze schoorsteen! De jury heeft beslist, wat geen makkelijke opgave was! We hebben wat afgelachen, maar ons ook verbaast. Het is bijzonder leuk om te zien hoe iedereen zich heeft laten inspireren door de combinatie foto/openingszin.

Van alle inzendingen waren er 8 GOEDE verhalen, waaruit we 3 uiteindelijke moesten kiezen. De jury was het overal met elkaar over eens. Behalve over de nummer 1: daar hebben we de grootste pennenstrijd om gevoerd. Gelukkig zijn we eensgezind uit het conclaaf gekomen.

Dus... dames en heren, schrijvers en lezers... dank voor jullie eindeloze geduld! Met trots presenteren wij de 3 winnaars van de “Er was eens...” schrijfwedstrijd:

1) “Komt dat zien, komt dat zien...” pennevrucht van Arie Smits uit Rotterdam;

2) “Sunset” pennevrucht van Sascha Voogd uit Hilversum;

3) “Sjoerd” pennevrucht van Dieneke Smink-Dagelet uit Havelte.

Beste Arie, Sascha en Dieneke: van harte gefeliciteerd!

De winnende verhalen hebben we gepubliceerd op onze website. Wij hebben genoten; we hopen dat jullie dat ook doen!

Vrijdag 15 April 2011

Er was eens... een schrijfwedstrijd

De mailtjes vliegen ons om de oren van 'onze' schrijvers die inmiddels uit elkaar knappen van nieuwsgierigheid. Of ze willen even checken of ze niet iets gemist hebben, omdat hun laptop gecrashed is. En gelijk hebben ze: de uitslag had er al lang moeten zijn.

Donderdag 07 April 2011

Wie zijn wij?

Rozhanitsa geeft boeken uit die een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mens en dier. Jong als we zijn, willen we dat multimediaal doen. Niet alleen in de vorm van boeken, denk ook aan voorstellingen, animaties enz. Ook door het organiseren van workshops, clinics en events willen we informatie doorgeven die in een boek niet te vangen is.