De Wereld als klaslokaal

over holistisch opvoeden en (natuurlijk) thuisleren

De wereld als klaslokaal is een boek dat je recht in het hart weet te raken. Het is een eerlijk, inspirerend en zeer persoonlijk verhaal over het moederschap, bijzondere kinderen, holistisch leven en opvoeden, en natuurlijk (thuis)leren.

Dit boek is een aanrader voor ouders van kinderen die op een of andere manier anders zijn en/of moeite hebben om zich binnen het reguliere schoolsysteem te handhaven.
Het is een oproep aan ouders om hun hart en daarmee hun kind te volgen, ook wanneer dat niet over de platgetreden paden leidt. Het boek is ook interessant voor mensen die, al dan niet beroepsmatig, met bijzondere kinderen te maken hebben, en eigenlijk voor iedereen die bewust en vanuit het hart wil leven en leren.

Dinsdag 16 Augustus 2011

Wie zijn wij?

Rozhanitsa geeft boeken uit die een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mens en dier. Jong als we zijn, willen we dat multimediaal doen. Niet alleen in de vorm van boeken, denk ook aan voorstellingen, animaties enz. Ook door het organiseren van workshops, clinics en events willen we informatie doorgeven die in een boek niet te vangen is.