Boekpresentatie 'Waarom is iedereen zo verdrietig vandaag?'

Op dinsdag 20 maart 2012, het begin van de lente dit jaar, presenteren wij het bijzondere kinderboek over doodgaan en uitvaart 'Waarom is iedereen zo verdrietig vandaag?'. Het boek is bedoeld voor kinderen tussen 4 en 9 jaar die geconfronteerd worden met het overlijden van een bekende.

U bent natuurlijk ook van harte uitgenodigd in de Gouden Zaal van het Stedelijk Museum te Kampen. 

De presentatie begint om 15.00 uur met een inleiding door Brenda Siebrand-Koper, uitvaartbegeleider en 'aanstichtster' van het project. Daarna komt de schrijver, Marcel Kalter, aan het woord. Speciale gast is Daan Westerink, journalist, docent, rouwdeskundige en de schrijfster van de boeken 'Leven zonder ouders' en 'Verder zonder jou. Jongeren over de dood van iemand die ze lief is'. Om 16.00 uur is er een signeersessie onder het genot van een gezellige borrel. Het programma eindigt om 17.00 uur.

<iframe width="853" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/jntLWmWK5kw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Woensdag 29 Februari 2012 Meer nieuws

Wie zijn wij?

Rozhanitsa geeft boeken uit die een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mens en dier. Jong als we zijn, willen we dat multimediaal doen. Niet alleen in de vorm van boeken, denk ook aan voorstellingen, animaties enz. Ook door het organiseren van workshops, clinics en events willen we informatie doorgeven die in een boek niet te vangen is.