BewustZijn Magazine

2012-05/cover_bewustzijnmagazine_2012_1.jpgHet nieuwe BewustZijn Magazine is verschenen. Het mei/juni nummer heeft als thema: zelfgenezing. In dit nummer bijvoorbeeld een mooi gesprek met huisarts Arie Bos. Hij probeert als arts het vermogen tot zelfgenezing, dat ingebakken zit in ieder mens, te stimuleren.

Wij vinden dat ons boek 'De Overgang, een nieuwe levensfase' hetzelfde doel heeft. Dat waren de mensen van BewustZijn met ons eens, omdat 'het boek erg gericht is op zelfmedicatie tijdens de overgang'. Zij vermelden het boek in hun boekenlijst over (zelf)genezen!

BewustZijn zegt over 'De Overgang, een nieuwe levensfase': 'Het is aardig en positief geformuleerd, zoals dit gehele boek trouwens. Voor vrouwen die geen hormonen willen gebruiken, geeft Weed een duizelingwekkende en onuitputtelijke reeks mogelijkheden van hoe om te gaan met klachten die kunnen ontstaan in deze periode. Kruidentincturen en infusies, voeding, Bach bloesemremedies en ook reguliere medische wetenschap, komen in dit boek aan de orde. In vervolg op het verschijnen van dit boek is www.overgangnatuurlijk.nl in het leven geroepen, een website met veel tips en weetjes.'

Samen met BewustZijn Magazine verloten we 2 exemplaren van het geweldige boek van Susun Weed. Het enige dat je hoeft te doen is je naam en adres mailen naar naar BewustZijn Magazine: gratisboek@live.nl. Vergeet niet aan te geven om welk boek het gaat.

Tamara Woensdag 02 Mei 2012

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.