Recensie in Vakblad Uitvaart

Journaliste en rouwdeskundige Daan Westerink gaf ons vandaag een seintje dat ons kinderboek 'Waarom is iedereen zo verdrietig vandaag?' als hoofdrecensie is verschenen in Vakblad Uitvaart (mei 2012).

Daan was tijdens onze fijne samenwerking rond de boekpresentatie zo enthousiast geraakt dat ze aanbood het boek te recenseren. Daar hebben we uiteraard dankbaar gebruik van gemaakt!

Van ‘onze’ lezers hebben we een paar dankbare reacties ontvangen: het boek heeft een ‘geruststellende’ uitwerking op kinderen. Het boek helpt ze begrijpen wat er komen gaat. En het geeft ouders/verzorgers een steuntje in de rug om de dood bespreekbaar te maken met hun kind.
Hopelijk wordt op deze manier een hele moeilijke en verdrietige periode iets minder ‘moeilijk’ en geeft het de nabestaanden enige verlichting. Daarom vinden wij het zo belangrijk dat zoveel mogelijk ouders, verzorgers maar ook de uitvaartbranche, weten dat dit boek er is. We moeten elkaar tenslotte een beetje helpen, want het leven is soms al moeilijk genoeg.

Donderdag 24 Mei 2012 Meer nieuws

Wie zijn wij?

Rozhanitsa geeft boeken uit die een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mens en dier. Jong als we zijn, willen we dat multimediaal doen. Niet alleen in de vorm van boeken, denk ook aan voorstellingen, animaties enz. Ook door het organiseren van workshops, clinics en events willen we informatie doorgeven die in een boek niet te vangen is.