'Niet ik zoek het paard,...' in herdruk

2012-07/niet-ik-zoek-het-paard-het-pj.jpg Het boek is uitgebreid met een overvloed aan praktische, theoretische en psychische facetten - onmiskenbaar voor iedere ruiter en paardenliefhebber, voor welke discipline die zich ook interesseert.

En dat wisten velen, met als gevolg dat deze dikke pil 'Niet ik zoek het paard, het paard zoekt mij' van Klaus Hempfling binnen 2 jaar na verschijning uitverkocht was.

We hebben een poosje 'nee' moeten verkopen, maar we zijn blij dat we jullie nu kunnen mededelen dat het boek op dit moment in herdruk is!

We vragen je nog even geduld te hebben.  Mocht je echt op hete kolen zitten (wat we ons heel goed kunnen voorstellen): het is mogelijk om alvast een bestelling te plaatsen. Maar je kunt naturlijk ook gewoon onze website in de gaten houden. Zodra de tweede druk is verschenen, laten we het jullie weten!

Tamara Maandag 25 Juni 2012

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.