Aanvullingen 'Hoefbevangenheid'

2012-12/printscreen_1.jpgVorig jaar verscheen bij ons 'Hoefbevangenheid. Begrijpen, genezen, voorkomen' van Remco Sikkel van Zoest. Dit boek is een must voor alle paardeneigenaren, want hoefbevangenheid is een gecompliceerde aandoening en veel mensen weten niet wat het is en hoe je het kunt verhelpen.

Je paard kan zo ineens hoefbevangen raken. Na 12 uur kan de eerste acute fase al (zichtbaar) intreden. Tsja, en wat doe je dan? Remco heeft door zijn werk als hoefverzorger veel ervaring opgedaan met hoefbevangen paarden. Die kennis heeft hij in plain dutch in een helder en compleet boekwerk gevat. Het is een heel praktisch boek geworden met (ver)heldere(nde) foto's.

Maar als een boek eenmaal geschreven en gedrukt is, kan er niets meer aan toegevoegd worden. Daarom heeft Remco een online aanvulling gemaakt, waarin aanvullingen en herschreven onderwerpen terug te vinden zijn. Hoe praktisch wil je 't hebben?

Tamara Maandag 03 December 2012

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.