Boekpresentatie 'Waarom is iedereen zo verdrietig vandaag?'

Op dinsdag 20 maart 2012, het begin van de lente dit jaar, presenteren wij het bijzondere kinderboek over doodgaan en uitvaart 'Waarom is iedereen zo verdrietig vandaag?'. Het boek is bedoeld voor kinderen tussen 4 en 9 jaar die geconfronteerd worden met het overlijden van een bekende.

Woensdag 29 Februari 2012

Eerste nieuwsbrief Overgang Natuurlijk!

Deze week is het zover: de eerste nieuwsbrief van Overgang Natuurlijk wordt verzonden.
De nieuwsbrief gaat maandelijks verschijnen. Iedere nieuwsbrief geeft informatie over of aansluitend op een bepaald thema.
Onder de lezers van de nieuwbrief wordt iedere maand een cadeau verloot. Het enige dat je hoeft te doen is je in te schrijven.
Het cadeau van deze maand ..........

Donderdag 16 Februari 2012

Ons paardenmeisje Apuni fijn gerecenseerd

'mooi vormgegeven en liefdevol samengesteld'

2012-02/biblion_3.jpgNBD Biblion stuurde ons per post de recensie van Apuni, het paardenmeisje. "Ze" is 'mooi, liefdevol' en 'ook voor moeizame lezers' geschikt bevonden. Een recensie waar we erg blij mee zijn!

Dinsdag 14 Februari 2012

Wie zijn wij?

Rozhanitsa geeft boeken uit die een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mens en dier. Jong als we zijn, willen we dat multimediaal doen. Niet alleen in de vorm van boeken, denk ook aan voorstellingen, animaties enz. Ook door het organiseren van workshops, clinics en events willen we informatie doorgeven die in een boek niet te vangen is.