Geld is en blijft 'een ding'

Onlangs werden we benaderd door Spaarcentje, een enthousiaste blogger. Spaarcentje schrijft over alles wat maar met 'consuminderen' te maken heeft, over hoe je bewust(er) kunt leven. Ze heeft ons boek Life Planning, de ontbrekende schakel tussen geld en gevoel gelezen en daar een rake en positieve boekrecensie over geschreven. Ze 'vond het regelmatig een enorme eye-opener'.

Spaarcentje kwam erachter dat ze behoorlijk geconditioneerd was in haar denkwijze over geld. Zijn we dat niet allemaal? Als het over geld gaat vertonen we al snel een bepaalde (allergische) reactie. We laten ons erdoor leiden. Nee erger nog: geld houdt ons ook vaak tegen om datgene te doen wat het we liefst willen doen, terwijl dat éigenlijk helemaal niet hoeft! Geld is een hulpmiddel en geen doel! Pas wanneer je weet wat jouw échte (diepste) gevoel ten opzichte van geld is, kun je 'financieel volwassen' worden. En dat betekent vrijheid! En wie wil dat nou niet? We willen toch geen 'slaaf' van ons eigen geld zijn?

Wij zijn blij met haar verhaal en kunnen ons er helemaal in vinden! Life Planning heeft ons ooit ook de eyes geopend. En we willen dat graag met jullie delen.

Tamara Woensdag 20 Maart 2013

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.